De Basis

Ook deze producten voor onder andere bij de borrelplank worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Verse producten (groenten, en/of fruit) , goede azijn, een beetje suiker, specerijen en wat zout is de basis.

Ieder product heeft een andere bereidingswijze, maar voor alle producten geldt: Van begin tot het eind krijgt het alle liefde en aandacht, alles gebeurt handmatig. Eigenlijk zoals oma dat vroeger al deed!

*Vanwege kleinschalige productie zijn niet altijd alle producten op voorraad. Informeer naar de actuele voorraad voor u bestelt*

Hoe te gebruiken

Deze borrelproducten zijn goed te combineren bij een borrel- of kaasplankje, maar kennen natuurlijk meer toepassingen.

Per product is een suggestie aangegeven waar je het bij kunt gebruiken.

Prijzen

Prijzen variëren vanaf € 3.35 -€ 5.25

Voor een prijsoverzicht van alle producten, klik hier.

 

 

Wil je bestellen?

Klik voor meer informatie

Komkommerpickle

komkommerpickle-250g-natuurlijk-buurvrouwlisa-amsterdamnoord

Pot 450 gram of pot 250 gram

Lekkere zoetzure komkommer. Niet te zuur, niet te zoet, niet te pittig. Maar wel bomvol smaak! Gemaakt van Libanese komkommer, wijnazijn, een klein beetje suiker en zout, en specerijen!

Deze ‘pickles’ zijn onder andere heerlijk op je sandwich, burger, door je stamppot, bij je rijsttafel, bij de borrel, of zo uit de pot!

Hot& Spicy Jam

hotenspicy-jam-dip-chili-paprika-buurvrouwlia-amsterdam-normaal

Pot 250 gram of pot 130 gram

Deze verrassende ‘jam’ is o.a. gemaakt van rode pepers en rode paprika, rietsuiker en ciderazijn.

Heel verrassend bij een (kaas)borrelplankje, of juist op je boterham met kaas, of pindakaas, plakje komkommer erop en smullen!

Ook kun je deze jam heel goed gebruiken als ‘lak’ voor kip of vlees voordat je het in de oven stopt, of als dipsaus als je het wat aanlengt met bijvoorbeeld wat water, mayonaise, creme fraiche of yoghurt.

 

Rode Uien Relish

gekarameliseerde-rode-uien-relish-buurvrouwlisa-natuurlijk-amsterdamnoord

Pot 250 gram

Deze relish is gemaakt van rode uien, goede azijn, specerijen en suiker. Door het speciale inkookproces, en de rijping erna, krijgt deze relish zijn heerlijke smaak. Niet te zoet, niet te zuur, heel speciaal en overheerlijk! Niet voor niets één van de best verkochte producten van Buurvrouw Lisa. Deze relish is heel fijn bij een borrel- of kaasplankje, op een sandwich, in een quiche of curry of juist op een (vega)burger.

Vijgenrelish

vijgenrelish-buurvrouwlisa-amsterdam-kaasplank

Pot 250 gram

Vijgenrelish, gemaakt van vijgen, ciderazijn, moscovado- en rietsuiker, chilipeper, piment, zwarte peper, kruidnagel en kaneel.

Deze relish, met zijn diepe smaak, is heel geschikt om bij een kaasplankje te serveren. Hij smaakt heel lekker bij geitenkaas, of oude kaas, of lekker op brood met kaas en wat rucola. Ook kan deze relish heel goed gebruikt worden in bijvoorbeeld een lekkere quiche.

Cranberry Compote

cranberrycompote-kerst-kerstpakket-natuurlijk-buurvrouwlisa-amsterdamnoord

Pot 250 gram

Gemaakt van cranberry’s, rozijnen, gember, suiker en een scheutje Wodka.

Heel goed bij paté, of een kaasplankje. Maak de compote ook eens voorzichtig een beetje warm en serveer bij kip of ander vlees. (of een lekker vegagerecht!)

 

 

Vlierbessenazijn

vlierbessenazijn-balsamico-dressing-natuurlijk-buurvrouwlisa-culinaire-azijn-amsterdamnoord

Fles 250 ml

Vlierbessenazijn gemaakt van een mooie Ciderazijn, vlierbessen en suiker. Door het rijpingsproces heeft zich een diepe smaak ontwikkeld, die vergelijkbaar is met een goede Balsamico. Je kunt hem dan ook als zodanig gebruiken. Als een dressing over de salade, een paar druppeltjes over je (geiten)kaasje, of een beetje over je (gegrilde) groenten,als marinade over vlees, vis,  kip of vegaproducten, of gebruik hem als smaakmaker in soepen en sauzen of jus.

 

-Uitverkocht-

Kadopakket Borrel

borrelkadopakket-leuke-cadeautjes-lekker-natuurlijk-kado-borrel-buurvouwlisa-amsterdamnoord

Kadopakketten

 

Buurvrouw Lisa maakt uiteraard geheel naar jouw wens ook kadopakketten. Zelf samen te stellen, vanaf € 9,50 tot ongeveer € 35 euro.

Het pakket op de foto is een voorbeeld, betreft een borrelpakket met daarin de top 5 voor de borrel van Buurvrouw Lisa. Dit pakket kost € 20.

Ook voor de feestdagen kun je bij mij terecht voor leuke kadootjes!