Even voorstellen...

 

Ik ben Lisa, en woon met mijn vriend in het gezellige Amsterdam Noord.

Al sinds ik een klein meisje was, hield ik van lekker eten. Mijn opa was vroeger kok, en ik keek graag met hem mee in de keuken. Ik hield ook veel van dieren, en was het liefst de hele dag op de manege te vinden. Ik maakte mijn beroep ervan; ik werd dierenartsassistente.

Jammer genoeg heb ik dat niet lang kunnen doen; ik werd ziek en kon niet meer werken. Dertien maanden was het ziekenhuis mijn 'huis', veel operaties volgden, veelal aan mijn buik. Een lange periode van revalidatie volgde. Omdat mijn gezondheid zo kwetsbaar is geweest, moest ik goed op mijn voeding letten. Ik begon zonder pakjes en zakjes te koken en haalde daar, buiten dat ik het veel lekkerder vond, ook veel voldoening uit. Ik las heel veel kookboeken, keek alles wat met koken te maken had, en volgde cursussen en workshops. Het resultaat was onder andere dat ik geleerd had hoe ik lekker brood moest bakken, en uiteindelijk ook hoe ik siropen, jams en tafelzuur moet maken. Dat wat ik maakte, gaf ik altijd aan buren, vrienden, familie. Ik hoorde vaak, je moet hier wat mee doen, een bedrijfje starten. Dat heb ik nu uiteindelijk gedaan!

Mijn streven is nog steeds: zo puur mogelijk, zo komen de smaken het beste tot hun recht en het is beter voor je lijf.

In de producten die ik maak zitten geen kunstmatige kleur-, geur, en smaakstoffen, en geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen.

Al mijn producten worden met de hand gemaakt, met liefde en geduld, en dat kun je proeven!

Ik hoop dat je geniet van mijn producten. En heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.